Kohderyhmä: Asukkaat

Vantaa edistää kaupungin asukkaiden hyvinvointia ja asukkaat voivat vaikuttaa kaupungin palveluihin sekä toimintaan monin tavoin.

Konekäännös auttaa ymmärtämään vantaa.fissä

Uutinen

vantaa.fi on nyt saatavilla konekäännettynä yli 100 kielelle. Konekäännös auttaa ymmärtämään sisältöjä erityisesti silloin, kun virallista käännöstä ei ole.

Yhteystiedot ja media

Sisältösivu

Tältä sivulta löydät Yhteisen pöydän tiimin yhteystiedot.

Mikä Yhteinen pöytä?

Sisältösivu

Yhteinen pöytä on vantaalainen ruokahävikin logistiikan ja yhteisötyön malli, jota kehitetään yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Kuljetamme lahjoittajilta saamamme ruokahävikin elintarvikehygienisesti ja ammattitaitoisesti hävikkiterminaalimme kautta ruokaa jakavalle verkostollemme, jossa on

Henkilötietojen käsittely Vantaan uutiskirjepalvelussa

Sisältösivu

Tällä sivulla kerrotaan, miten henkilötietojanne käsitellään, kun olette tilannut uutiskirjeitä Vantaan uutiskirjepalvelusta.

Yhteinen pöytä kutsuu kaikki mukaan - Skomarsin torpalla herkutellaan yhteisöaamiaisella

Artikkeli

Tiistaiaamuisin Skomarsin torppa täyttyy iloisesta puheensorinasta ja lusikoiden kilinästä. Herkullinen yhteisöaamiainen on katettu Hakunilan asukastilaan. Runsas aamupala on loihdittu Yhteisen pöydän hävikkiterminaalin toimittamasta ruuasta.

Hakunilan suuralue

Henkilötietojen käsittely yhteisen pöydän työllistämistoimissa

Sisältösivu

Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka henkilötietoja käsitellään Vantaan kaupungin Yhteisen pöydän hävikkiterminaalin työllistämistyössä (Hosantie 2).

Henkilötietojen käsittely yhteisen pöydän tapahtumissa

Sisältösivu

Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka henkilötietoja käsitellään Vantaan kaupungin Yhteisen pöydän tapahtumiin ilmoittautumisissa.

Henkilötietojen käsittely avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Sisältösivu

Tutustu EU:n tietosuoja-asetukseen, henkilötietojen käsittelyyn ja rekisteröityjen oikeuksiin.

Uutiskirjeen tilaus avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Asiointipalvelu

Kiinnostavatko oman asuinalueesi osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet? Haluatko tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja kaupungin tarjoamista palveluista? Kiinnostavatko sinua kenties vantaalaisista tehdyt tilastot? Tilaa itseäsi kiinnostavat kirjeet suoraan sähköpostiisi.

Palveluhakemisto avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Koontisivu

Palveluhakemistosta löytyvät Vantaan kaupungin palvelut sekä tiedot siitä, mistä kuntalainen kyseistä palvelua voi saada.