Palveluryhmä: Hyvinvointi ja yhteisöllisyys

Yhteisötyö ja koulutus

Sisältösivu

Yhteisen pöydän yhteisötyön ja koulutusten esittely

Yhteystiedot ja media

Sisältösivu

Tältä sivulta löydät Yhteisen pöydän tiimin yhteystiedot.

Mikä Yhteinen pöytä?

Sisältösivu

Yhteinen pöytä on vantaalainen ruokahävikin logistiikan ja yhteisötyön malli, jota kehitetään yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Kuljetamme lahjoittajilta saamamme ruokahävikin elintarvikehygienisesti ja ammattitaitoisesti hävikkiterminaalimme kautta ruokaa jakavalle verkostollemme, jossa on

Yhteinen pöytä kutsuu kaikki mukaan - Skomarsin torpalla herkutellaan yhteisöaamiaisella

Artikkeli

Tiistaiaamuisin Skomarsin torppa täyttyy iloisesta puheensorinasta ja lusikoiden kilinästä. Herkullinen yhteisöaamiainen on katettu Hakunilan asukastilaan. Runsas aamupala on loihdittu Yhteisen pöydän hävikkiterminaalin toimittamasta ruuasta.

Hakunilan suuralue

Henkilötietojen käsittely yhteisen pöydän työllistämistoimissa

Sisältösivu

Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka henkilötietoja käsitellään Vantaan kaupungin Yhteisen pöydän hävikkiterminaalin työllistämistyössä (Hosantie 2).

Henkilötietojen käsittely yhteisen pöydän tapahtumissa

Sisältösivu

Tässä asiakirjassa kerrotaan, kuinka henkilötietoja käsitellään Vantaan kaupungin Yhteisen pöydän tapahtumiin ilmoittautumisissa.

Osaamista ja osallistumista – lapset ja nuoret mukaan tekemään kestävämpää ruokakulttuuria avautuu uuteen ikkunaan, linkittää toiselle verkkosivustolle

Hanke

Hankkeen tavoitteena on nostaa ruokailuprosentteja ja samalla laskea ateriapalveluiden hiilijalanjälkeä sekä opettaa kestävän elämäntavan periaatteita lapsille ja nuorille.

Yhteisen pöydän hävikkiterminaali

Toimipiste

Yhteisen pöytä kuljettaa lahjoittajilta saatua hävikkiruokaa vantaalaisille ruoka-apua tekeville toimijoille ja tekee yhteisötyötä tässä verkostossa.

Koivukylän suuralue